Digitotaal Student op afstand

Heb je een eenvoudige hulpvraag? Verleen een van onze Digitotaal Studenten snel en tijdelijk toegang tot jouw computersysteem. Bijvoorbeeld wanneer: je belangrijke bestanden kwijt bent, er een programma vastloopt of je iets anders tegenkomt waar je echt even een techneut voor nodig hebt. Op deze manier bespaar je tijd én geld.

Meer informatie

Bel ons via (071) 310 11 30 en klik op Windows of Apple in het groene blok om hulp te krijgen van een Digitotaal Student, op afstand. 

Veelgestelde vragen

Ik heb op Windows of Apple geklikt, maar er gebeurt niets?

Zodra je dit doet, download er een klein programma. Dit kun je terugvinden onderin jouw computerscherm, in de map Downloads of Programma’s. Als je hier wederom op klikt, verschijnen er twee codes waarmee je ons de toegang tot de computer verleent. 

Zijn er kosten verbonden aan hulp op afstand?

Voor online hulp rekenen wij ons gebruikelijke tarief wat je van ons gewend bent. In veel gevallen ben je binnen tien à vijftien minuten geholpen. Wij sturen hiervoor achteraf netjes een factuur toe. Bekijk onze prijzen en de optie voor een abonnement.

Hoe gaan jullie om met mijn bestanden en privacy?

Na afloop sluiten we de sessie af en is de toegang ongedaan gemaakt. Hoe wij precies omgaan met jouw persoonlijke gegevens, lees je in de Privacyverklaring.

Kunnen jullie ook langskomen?

Natuurlijk! We bieden ook hulp bij jou thuis. En als het probleem complexer lijkt dan gedacht, is dat misschien zelfs efficiënter. Uiteraard overleggen we dit eerst met elkaar, je kunt dan gebruik maken van ons hulp bij jou thuis tarief. 

Bel met één van onze Digitotaal Studenten

(071) 310 11 30

Download ‘Hulp op afstand’: