Wie zijn wij

Wij zijn Digitotaal Studenten. Dé plek voor computerhulp. En niet alleen voor computerhulp, maar voor hulp bij al jouw digitale apparaten! Wij helpen met reparaties, aanschaf van een nieuw apparaat én we geven trainingen en advies over andere moeilijkheden. 

Heb je een nieuwe laptop nodig voor de middelbare school, heeft je iPad waterschade opgelopen óf wil je op jouw eigen tempo uitleg over hoe je een e-mail verstuurd? Plan dan je afspraak in wanneer het jou uitkomt en breng een bezoekje aan ons in Tech Campus De School. Wij gebruiken onze kennis namelijk graag om anderen verder te helpen! 

Dit zijn onze studenten

Voornaam Achternaam

Dit is mijn functie

Studie

"Dit is mijn quote"

Voornaam Achternaam

Dit is mijn functie

Studie

"Dit is mijn quote"

Voornaam Achternaam

Dit is mijn functie

Studie

"Dit is mijn quote"

Voornaam Achternaam

Dit is mijn functie

Studie

"Dit is mijn quote"

Voornaam Achternaam

Dit is mijn functie

Studie

"Dit is mijn quote"